Запознајте ги нашите предавачи – Борис Николовски

Борис Николовски е дипломиран инженер по информатички науки и компјутерско инженерство, со неколку годишно работно искуство во ИТ компанијата „Интелигента“. Во нашиот едукативен центар ни се придружи во улогата на…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Борис Николовски

Петта генерација на едукативен центар Едуфронт: Прослава на успехот и нови почетоци

Учебната 2023/24 година во Едуфронт ја заокруживме со традиционален завршен настан на којшто се собраа учениците, наставниците и родителите. Овој настан беше посебно значаен бидејќи прославивме петта генерација на Едуфронт…

Продолжи со читањеПетта генерација на едукативен центар Едуфронт: Прослава на успехот и нови почетоци

Запознајте ги нашите предавачи – Марија Стојановска

Марија Стојановска работи како Product Manager во „Македонски Телеком“ и е при крај со своите студии на ФИНКИ. Своите креативност и иновативност ги изразува преку графички дизајн, веб дизајн и…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Марија Стојановска

Запознајте ги нашите предавачи – Дина Дамјановиќ

Дина Дамјановиќ е дипломиран уметнички дизајнер. Во моментов работи како менаџер на ИТ компанијата „Ригилог“ во Скопје. Таа е еден од основачите на организацијата „Ways2Help“ и е активен член на…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Дина Дамјановиќ

Запознајте ги нашите предавачи – Мартина Бошковска

Мартина Бошковска е дипломиран софтверски инженер и работи во ИТ компанијата „Интелигента“. Мартина е една од нашите предавачи на Digipath -  Дигиталната патека за програмирање со Python. Таа веќе трета…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Мартина Бошковска

Запознајте ги нашите предавачи – Теодора Трајковска

Теодора Трајковска е графички дизајнер во агенцијата за дигитален маркетинг „Нова Солутионс“ од Битола. Истовремено, Теодора е предавач на обуките од Digipath – Дигиталната патека за графички дизајн за деца.…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Теодора Трајковска