Петта генерација на едукативен центар Едуфронт: Прослава на успехот и нови почетоци

Учебната 2023/24 година во Едуфронт ја заокруживме со традиционален завршен настан на којшто се собраа учениците, наставниците и родителите. Овој настан беше посебно значаен бидејќи прославивме петта генерација на Едуфронт…

Продолжи со читањеПетта генерација на едукативен центар Едуфронт: Прослава на успехот и нови почетоци

Септемвриски Digipath пробни часови

За почетокот на новата учебна 2023/24 година ви најавуваме пробни, воведни часови за онлајн обуките од Digipath - Дигитални патеки за учење на деца. Ги покануваме сите љубопитни ученици од…

Продолжи со читањеСептемвриски Digipath пробни часови

Запознајте ги нашите предавачи – Теодора Трајковска

Теодора Трајковска е графички дизајнер во агенцијата за дигитален маркетинг „Нова Солутионс“ од Битола. Истовремено, Теодора е предавач на обуките од Digipath – Дигиталната патека за графички дизајн за деца.…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Теодора Трајковска