Digipath Обука за HTML/CSS Adv. плаќање на рати

2.250 ден / месечно

Во втората обука HTML/CSS Adv се продолжува со напредно ниво на HTML и CSS јазикот каде се навлегува во понапредни и посложени елементи и комбинација на истите. Исто така во CSS делот се изучуваат анимации кој можат да бидат прикажани на самата страна и напредни техники за прикажување на страната. Дел од новите содржини опфаќаат: напредни и повеќе вгнездени структури на веб страници, распределување на елементите во веб страницата, селекција со атрибути, динамички содржини како и анимација во самата страница. Со завршување на оваа обука учениците ќе се стекнат со напредни вештини за HTML и CSS технологиите, каде што самостојно ќе можат да направат своја HTML/CSS веб страница со користење на сите наведени елементи и техники.

Вие исто така би сакале…