Запознајте ги нашите предавачи – Борис Николовски

Борис Николовски е дипломиран инженер по информатички науки и компјутерско инженерство, со неколку годишно работно искуство во ИТ компанијата „Интелигента“. Во нашиот едукативен центар ни се придружи во улогата на…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Борис Николовски

Петта генерација на едукативен центар Едуфронт: Прослава на успехот и нови почетоци

Учебната 2023/24 година во Едуфронт ја заокруживме со традиционален завршен настан на којшто се собраа учениците, наставниците и родителите. Овој настан беше посебно значаен бидејќи прославивме петта генерација на Едуфронт…

Продолжи со читањеПетта генерација на едукативен центар Едуфронт: Прослава на успехот и нови почетоци

Запознајте ги нашите предавачи – Марија Стојановска

Марија Стојановска работи како Product Manager во „Македонски Телеком“ и е при крај со своите студии на ФИНКИ. Своите креативност и иновативност ги изразува преку графички дизајн, веб дизајн и…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Марија Стојановска

Септемвриски Digipath пробни часови

За почетокот на новата учебна 2023/24 година ви најавуваме пробни, воведни часови за онлајн обуките од Digipath - Дигитални патеки за учење на деца. Ги покануваме сите љубопитни ученици од…

Продолжи со читањеСептемвриски Digipath пробни часови

Запознајте ги нашите предавачи – Дина Дамјановиќ

Дина Дамјановиќ е дипломиран уметнички дизајнер. Во моментов работи како менаџер на ИТ компанијата „Ригилог“ во Скопје. Таа е еден од основачите на организацијата „Ways2Help“ и е активен член на…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Дина Дамјановиќ