Запознајте ги нашите предавачи – Марија Стојановска

Марија Стојановска работи како Product Manager во „Македонски Телеком“ и е при крај со своите студии на ФИНКИ. Своите креативност и иновативност ги изразува преку графички дизајн, веб дизајн и…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Марија Стојановска

Запознајте ги нашите предавачи – Благојчо Иванов

Благојчо е дел од тимот на Едуфронт предавачи веќе трета година по ред. Последните две години тој е ангажиран со групите ученици кои ги посетуваат понапредните обуки за програмирање во…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Благојчо Иванов

Запознајте ги нашите предавачи – Мартина Николоска

Мартина е дипломиран софтверски инженер, специјализирана во полето на компјутерските науки. Таа во моментов работи како инженер за обезбедување квалитет (Quality Assurance Engineer). Во нашиот едукативен центар веќе ја започна…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Мартина Николоска

Запознајте ги нашите предавачи – Дина Дамјановиќ

Дина Дамјановиќ е дипломиран уметнички дизајнер. Во моментов работи како менаџер на ИТ компанијата „Ригилог“ во Скопје. Таа е еден од основачите на организацијата „Ways2Help“ и е активен член на…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Дина Дамјановиќ

Запознајте ги нашите предавачи – Мартина Бошковска

Мартина Бошковска е дипломиран софтверски инженер и работи во ИТ компанијата „Интелигента“. Мартина е една од нашите предавачи на Digipath -  Дигиталната патека за програмирање со Python. Таа веќе трета…

Продолжи со читањеЗапознајте ги нашите предавачи – Мартина Бошковска